top of page

Wat Wingman Studio doet

Bij Wingman Studio geldt 'content is queen'. Geen oubollige en saaie ideeën, maar wel het belangrijkste stuk in jouw marketingstrategie. Heb je intern al een marketingstrategie bedacht en zit je helemaal te popelen om die uit te werken of aan te vullen met prachtige content? Dan ben je bij Wingman Studio aan het juiste adres. 

"Creativity is seeing what others see and thinking what no one else ever thought." - Albert Einstein.

Fotografie

Afbeeldingen zijn noodzakelijk om een verhaal te schetsen bij je klant. Ze verrijken berichten op sociale media en zijn een waardevolle toevoeging aan succesvol communiceren. Daarbij verbeteren ze de customer experience. Welk verhaal vertel jij vandaag?

Videografie

Als één foto al meer dan duizend woorden kan zeggen, wat zou een bewegend beeld dan wel niet kunnen doen! In 2022 zagen we een sterke opmars van video op sociale media, en die trend zal in 2023 niet uitblijven. Wil jij met jouw onderneming een moderne en professionele uitstraling bereiken, of juist een jonge en speelse indruk achterlaten? 

All Videos

All Videos

Watch Now

Oplossingen

Food Fotografie

Content waar we gaan van watertanden. Van de leukste streetfood tot fine-dining concepts, we leggen met plezier de lekkerste gerechten vast. 

Portret Fotografie

Medewerkers in de kijker zetten? De glimlach van klanten capteren? Ons team van fotografen laat elke persoon stralen voor de camera!

Reels & TikToks

Nog steeds niet gestart met het posten van reels en TikToks? Je mist iets. Samen gaan we aan de slag om korte en originele filmpjes te maken. 

Lifestyle Fotografie

Aan de hand van sterke lifestyle fotografie brengen we je verhaal in beeld. Nieuwe foto's van je concept of bedrijf nodig? We've got ur back! 

Event Fotografie

Wil je graag een event vereeuwigen op foto? Van een bedrijfsfeestje tot de opening van je horecazaak, we zorgen ervoor dat je altijd kan terugkijken op deze gebeurtenis. 

Social Videos

Door middel van video's en animaties zorgen wij voor bewegend en dynamisch materiaal dat op al jouw digitale media kan verschijnen.

Brainstorm.png

Is jouw bedrijf toe aan sterke content?

Neem vrijblijvend contact met ons op via dit formulier!

Bedankt voor je interesse!

bottom of page