top of page

Bringing people closer to real food.

Wingman Studio - 8 (02284)_edited.jpg

Ruba, de horecaketen met maar één doel: mensen dichter bij gezond en vers eten brengen. Oprichter Arsalan zag zijn kans wanneer hij merkte dat er bij elke fastfoodketen één ding ontbrak: healthy opties. En zo ontstond Ruba, een healthy foodconcept waarbij gezonde en lokale ingrediënten worden gecombineerd in heerlijke bowls.

De uitdaging: een merk bekend maken.

Ruba opende in 2020 de deuren in Leuven, vlak voor de coronapandemie. Een vloek of een zegen? In dit geval een zegen. Door het booming succes van delivery service, werd Ruba één van de meest online bestelde merken in Leuven. Het succesverhaal bleef duren: al snel volgde het concept in Antwerpen en Gent. Aan ons om ook deze twee steden helemaal Ruba-obsessed te maken.

Onze oplossing: merkbekendheid door een influencercampagne.

Ons doel: nieuwe potentiële klanten lokken naar Ruba en de lokale Antwerpenaren en Gentenaars kennis laten maken met de healthy bowls. Aan de hand van sterke social advertising en het opzetten van een influencercampagne zorgden we voor een groot bereik. Gedurende 3 maanden lang kwamen 60-tal influencers met een bereik van 2K tot 57K over de vloer. Ze postten massaal Instagram reels, stories en TikToks over hun Ruba- ervaring.  

Het resultaat: Ruba-obsessed!

De influencerscampagne was een groot succes. We maakten van Ruba een love-brand, people are obsessed. De naamsbekendheid in Antwerpen en Gent steeg, alsook het aantal volgers op social media (+200 per maand).

Wingman Studio - 1 (02496).jpg

Hebben we je aandacht?

Kom gerust eens langs, deel je gedachten, drink iets. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

bottom of page