Wingman is dé partner voor jouw online communicatie waardoor je ook offline zal scoren!

Wij houden ervan om dit te doen:

Jouw verhaal vertellen op de juiste manier, op de juiste kanalen, met de juiste beelden, voor de juiste mensen. Dat is wat we doen.​ 

Wingman Agency is een team van jonge social media storytellers. De strategische, technische en creatieve kennis is een toegevoegde waarde die door vele klanten geapprecieerd wordt.

Tegenwoordig bevindt bijna elk merk zich online. Opvallen en sterk zijn, dat is een ander verhaal. Wingman Agency helpt jouw bedrijf verbinden met potentiële klanten met doordachte strategieën op maat, creatieve content en slimme advertenties.

Brainstorm.png

Onze missie.

Het doel van Wingman Agency is kleine en middelgrote organisaties digitaal en sociaal te laten uitblinken in het dynamische medialandschap. De creatieve en technische kennis van Wingman is een toegevoegde waarde voor alle bedrijven en organisaties die hun marketingmix willen optimaliseren of uitbreiden.

Ons verhaal.

Wingman Agency werd in 2015 opgericht door Andreas Nys. Voordien werkte hij als social media expert bij onder andere Social Lab, BBDO & Isobar. Hij ontdekte dat heel wat kleine en middelgrote bedrijven en organisaties nood hadden aan begeleiding bij het onderhouden van hun sociale media. Hij wil sterke en betaalbare social media content produceren voor elk soort bedrijf in België en de kracht van sociale media gebruiken ten voordele van zijn klanten.

Quote5.png
 

Ons team.

Website foto Andreas.png

Andreas Nys 

Founder

Social Media Expert 

_MG_1863.jpg

Jesse Abeloos

Social Media Expert 

ED0ED63E-9800-4756-9ED2-B849EFB0CD92.JPG

Budi Marynissen

Social Media Expert 

november-_DSC3606.jpg

Jana Turtelboom 

Social Media Expert 

MicrosoftTeams-image.png

Pélé Van Eemeren

Social Media Expert & Content creator

danielle_2.png

Danielle Hunt

Social Media Expert 

Ontwerp zonder titel (7).png

Helena Verhamme

Social Media Expert