top of page

Wingman is dé partner voor jouw online communicatie waardoor je ook offline zal scoren!

Wij houden ervan om dit te doen:

Jouw verhaal vertellen op de juiste manier, op de juiste kanalen, met de juiste beelden, voor de juiste mensen. Dat is wat we doen.​ 

Wingman Agency is een team van jonge social media storytellers. De strategische, technische en creatieve kennis is een toegevoegde waarde die door vele klanten geapprecieerd wordt.

Tegenwoordig bevindt bijna elk merk zich online. Opvallen en sterk zijn, dat is een ander verhaal. Wingman Agency helpt jouw bedrijf verbinden met potentiële klanten met doordachte strategieën op maat, creatieve content en slimme advertenties.

Brainstorm.png

Onze Visie.

Eerlijke en betaalbare online communicatie en dat aan een betaalbare prijs, zodat elke onderneming baat heeft bij de digitale evolutie.

Onze Missie.

Jouw KMO digitaal en sociaal laten uitblinken in een dynamisch medialandschap. De creatieve en technische kennis van Wingman is een toegevoegde waarde voor alle bedrijven en organisaties die hun marketingmix willen optimaliseren of uitbreiden.

Een gedreven team met één passie: jouw digitale contentstrategie optimaliseren

Online visibiliteit voor elke onderneming, daar streven wij naar. Leg je beide voeten op je bureau terwijl wij je online pagina's beheren. Met een doordachte strategie, een prachtig communicatieplan en de juiste tools zorgen wij voor de juiste resultaten.

Geen nood aan een strategisch plan of beheer van je sociale media kanalen, maar wel aan prachtige content? Onze content creators halen het beste naar boven voor al jouw video- en fotocontent.

november-DSC03525_edited_edited.jpg
Untitled_1.1_edited.jpg
Wingman Studio - 2 (0128)_edited.jpg
Quote5.png

Is it you we're looking for?

Heb jij een hart voor sociale media, ben je gepassioneerd door Instagram, Facebook, TikTok en krijg je maar niet genoeg van het online leven? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen. What type of Wingman are you?

Social Media Expert

We're hiring!

Voor ons kantoor in Leuven zijn we op zoek naar een nieuwe social media expert. (min. 1 jaar ervaring) 

Ben jij de geknipte persoon? 

Intern

Zoek je een stageplaats? Ben je geïnspireerd door onze projecten? Wil je snel leren in een snel groeiend bedrijf? Studeer je marketing, business management, communicatie of gewoon een grote interesse? That's a match!

bottom of page