top of page

Hoe we van Ritchie limonade
een hit maakten. 

53641344_1847345752037658_84940264260920

Ritchie, dat is happiness bottled. Een heerlijke limonade van Belgische bodem dat minder suikers,  natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit en meer sap bevat dan andere limonades.

De uitdaging: het ‘happiness’ gevoel overbrengen tot de consument.

Ritchie is een Belgisch product en daarom niet altijd even makkelijk onder de aandacht te brengen. Het is dé limonade van vroeger en dat verklaart de vintage huisstijl. Onze missie was om het juiste gevoel te creëren en dit over te brengen bij de consument. Aan de hand van retro beelden alsook pure branding content zetten we de Belgische limonade online in de spotlights.

Onze oplossing: een online gemeenschap uitbouwen.

Ons voornaamste doel is het uitbouwen van vaste online gemeenschap en Ritchie naar voor te brengen als meer dan alleen maar een limonade. Dit doen we onder meer door gebruikt te maken van User Generated content.

Het resultaat: een sterke fanbasis.

Ondertussen heeft Ritchie een levendige Facebook- en Instagrampagina, alsook een Tik Tok account. Wij tillen hun sociale mediakanalen naar een hoger niveau door middel van branding content, vintage beelden, reels en creatieve fotoshoots.

7.png

Hebben we je aandacht?

Kom gerust eens langs, deel je gedachten, drink iets. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

bottom of page