top of page

Hoe we van Ritchie limonade

een hit maakten. 

53641344_1847345752037658_84940264260920

Ritchie is een heerlijke limonade van Belgische bodem. Ritchie bevat minder suikers, kiest voor natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals rietsuiker en bevat meer sap dan andere limonades

De uitdaging: het merk Ritchie op de markt brengen.

Ritchie is een Belgisch product en daarom niet altijd even makkelijk onder de aandacht te brengen. Het is dé limonade van vroeger en kiest daarom ook voor een vintage huisstijl. Onze missie was om de juiste sfeerschepping te creëren en ervoor te zorgen dat Ritchie correct overkwam bij de consument. Aan de hand van retro beelden en creatieve content zetten we de Belgische limonade online in de spotlights.

Onze oplossing: een online gemeenschap uitbouwen.

Ons voornaamste doel bestaat erin een vaste online gemeenschap te creëren en Ritchie naar voor te brengen als meer dan alleen maar een limonade.  

Het resultaat: een sterke fanbasis.

Ondertussen heeft Ritchie een levendige Facebook- en Instagrampagina met een sterk aanwezige fanbasis. Wij tillen hun sociale mediakanalen naar een hoger niveau door middel van lokale content, leuke wedstrijden, vintage illustraties, geanimeerde Instagram stories en creatieve fotoshoots.

DSC_0482.jpg

Hebben we je aandacht?

Kom gerust eens langs, deel je gedachten, drink iets. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

bottom of page