top of page

When cleaning professionals meet social experts.

DSC_0490.jpg

Longin Service is een gekende naam binnen de Belgische reinigingsdiensten. Ondertussen zijn ze al meer dan 30 jaar actief in het vak en beschikken daarom over veel ervaring en vakkennis, die ze graag delen met zowel particulieren als professionals. Hun professionele service is beschikbaar 7 op 7, 24 op 24. Naast hun service waarmee ze je graag verder helpen, hebben ze ook twee winkels: Longin Kachels & Parkerstore.

De uitdaging: het sterk verhaal van Longin vertalen naar social media. 

Zowel met Longin Service, Longin Kachels als Parkerstore wou Longin online zichtbaar zijn. Sociale media kanalen zijn niet meer weg te denken uit ons leven, als onderneming is het dan ook belangrijk om hier op in te spelen en een zekere visibiliteit te creëren.

De vastgeroeste waarde van Longing binnen de sector gaf hen al het voordeel top of mind te zijn bij veel bedrijven en families. De uitdaging voor ons? Hen ook online op deze manier positioneren.

Onze oplossing: een online strategie voor de naamsbekendheid van Longin.

Op basis van drie social media strategieën (Longin Service, Longin Kachels en Parkerstore) werkten we maandelijks een contentkalender uit. Belangrijke pijlers die relevant zijn binnen de sector worden worden vooraf bepaald en online uitgespeeld. In combinatie met online advertenties zorgen we voor een optimaal bereik.

 

Door hun producten, diensten en afgewerkte projecten in beeld te brengen, slaagden we er in een eenheid te creëren die Longin vertegenwoordigt zoals ze zijn: professioneel, kwalitatief en steeds beschikbaar.

Het resultaat: online zichtbaarheid en authenticiteit.

Afgelopen jaren hebben wij hun online verhaal gebracht vol gerealiseerde projecten, producten en diensten. Zij waren al één van de grootste namen in hun sector, wij zorgden voor hun online zichtbaarheid en authenticiteit.

 

Dankzij de vlotte samenwerking en nauwe opvolging is Longin Service nu al verschillende jaren trouwe klant!

DSC_0514.jpg

Hebben we je aandacht?

Kom gerust eens langs, deel je gedachten, drink iets. Contacteer ons gerust en ontdek wat we samen voor jou kunnen betekenen!

bottom of page