top of page

Wat Wingman Agency doet

We ondersteunen bedrijven in het beheer van hun social media kanalen en zorgen ervoor dat ze op de juiste manier connecteren met wat écht telt: hun klanten en fans!

Strategie

Op basis van vooronderzoek en analyse gaan we een slimme, op maat gemaakte, strategie met duidelijke doelstellingen ontwikkelen om je bedrijf te laten groeien. We kijken naar het grotere geheel en de doelstellingen van je bedrijf op korte én lange termijn. 

Social media advertising

Adverteren op een gerichte manier om beoogde doelgroepen effectief te bereiken. Genereer meer leads door gerichte campagnes!

Rapportage

Meten is weten! Wij maken sociale media meetbaar. Benieuwd naar het resultaat van je investering? 

Influencer marketing

Strategisch gekozen influencers zijn de geloofwaardige boodschappers die je social media marketing dat tikkeltje omhoogtillen en een meerwaarde betekenen voor je bedrijf. Daarnaast verhogen ze de geloofwaardigheid van je merk bij de relevante doelgroep. 

Public Relations

PR vergroot je zichtbaarheid, versterkt je reputatie en bouwt een positief imago op voor je bedrijf. Van persberichten tot evenementen, het brengt jouw verhaal naar de juiste doelgroepen, waardoor je merk groeit en bloeit.

Content productie

Aan de hand van een sterke strategie brengen we je verhaal in beeld. Wij zorgen voor de productie van elk type content geschikt voor ieder social media platform. Fotografie, video, grafisch ontwerp? We've got your back.

Community management

Conversation is key! Door het engageren én interageren met klanten bouwen we een sterk netwerk van loyale klanten en brand lovers uit.

Social video

Door middel van video's en animaties zorgen wij voor bewegend en dynamisch materiaal dat op al jouw digitale media kan verschijnen.

Workshops

Wil je zelf aan de slag met je eigen social media? Met een professionele workshop
leren wij jou in no-time je eigen kanalen te beheren. Wingman brainstormt graag mee 
over jouw volgend project!

Consultancy

Use our brain to elevate your social media marketing. Van strategie tot uitvoering, wij bieden deskundig advies om je online zichtbaarheid en klantbetrokkenheid te vergroten. Samen bouwen we aan een sterke digitale aanwezigheid en duurzame groei voor je merk.

Is jouw bedrijf toe aan sterke social media?

Brainstorm.png

Neem vrijblijvend contact met ons op via dit formulier!

Bedankt voor je interesse!

bottom of page