top of page

Hoe Barouche heel Vlaanderen verovert!

Wingman Studio - 44 (06442).jpg

Barouche is not your average pita restaurant. Ze serveren huisgemaakte zuurdesem pitabrood gevuld met de beste ingrediënten. Het is een trendy plek waar mensen kunnen samenkomen in een gastvrije sfeer om van hun verse pitabroodjes te genieten. 

De uitdaging: Barouche bekend maken in de studentensteden.

Barouche opende snel de deuren in Gent en Brussel. Met een uitbreiding naar en derde studentenstad, Leuven, was het belangrijk om het juiste publiek warm te maken voor de opening van een derde zaak. Daarnaast moesten we de twee andere steden heractiveren en de bekende pita-broodjes nog meer in de kijker zetten. Zin in pita? Think Barouche!
 

Onze oplossing: teasing campagne en influencermarketing. 

Dankzij een grote teasingcampagne van een maand werd de opening van Barouche Leuven een groot succes. Er werd hierbij ingezet op sterke content en slimme advertenties. Daarnaast werden er enkele influenceracties opgezet die ervoor zorgde dat Barouche Leuven zich ook snel op de kaart zetten. 

Het resultaat: Barouche in heel Vlaanderen.

Barouche heeft Vlaanderen verovert. Ondertussen vind je Barouche ook in Antwerpen. Door in te zetten op Facebook, Instagram en TikTok blijven ze top of mind als mensen denken aan trendy healthy pita’s. Which location is next?  

Wingman Studio - 59 (04451).jpg

Hebben we je aandacht?

Kom gerust eens langs, deel je gedachten, drink iets. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

bottom of page