top of page

Hoe we Jones Foodbar bekend maakten in Schilde en omstreken.

61965454_2786150211411772_34826914974536

Jones Foodbar is een plek waar creativiteit en gastronomie samenkomen. Jones is meer dan een doorsnee restaurant en biedt jou en je gezelschap een totaalconcept waar je kan genieten van een heerlijk foodsharing menu in een prachtig kader. Jones Foodbar is the place to be als je op zoek bent naar een unieke restaurantervaring. 

De uitdaging: een merk bekend maken.

Na 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en bruiloften op hun locatie Graevenhof, wilden de eigenaars hier een nieuw, trendy en innovatief concept starten. Onze uitdaging bestond eruit interesse op te wekken rond dit nieuw foodsharing concept en de naam 'Jones Foodbar' te lanceren in de omgeving.

Onze oplossing: nieuwsgierigheid opwekken.

Ons doel was potentiële klanten en de lokale bevolking te laten kennis maken met dé nieuwe foodplace in Schilde. Aan de hand van een twee maanden durende teasing campagne op sociale media onthulden we stap voor stap het concept. Echte beelden van Jones Foodbar zelf en smakelijke foto's van hun gerechten zorgden ervoor dat de nieuwsgierigheid van de omgeving geprikkeld werd. 

Het resultaat: een sterke fanbasis.

De teasing campagne was een succes en zorgde meteen voor een goede fanbasis bij de opening van de zaak. De content die we creëerden en verspreidden via Instagram en Facebook sloeg aan bij het publiek en trok snel de aandacht. Jones Foodbar was al gauw een vast begrip in de omgeving.

IMG_2212_edited.jpg

Hebben we je aandacht?

Kom gerust eens langs, deel je gedachten, drink iets. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou en je zaak kunnen betekenen!

bottom of page