top of page

Hoe we van Resto.be een sterk

online merk maakten. 

75085115_2712970195422068_49421513978659

Resto.be is een tool om gemakkelijk nieuwe restaurants te ontdekken en reservaties vast leggen in jouw favoriete restaurants.

De uitdaging: van Resto.be een gekend online merk maken.

Resto.be beschikte voor de start van onze samenwerking al over een Facebook- en Instagrampagina. Door gebrek aan consistentie in hun posts werden beide kanalen niet optimaal benut. 

 

Resto.be heeft partners als Tablebooker, Tablemanager en RestoDays. Voor velen was het lang onduidelijk waarin het verschil lag. Onze missie was ervoor te zorgen dat de sociale mediakanalen van Resto.be terug tot leven kwamen. Aan de hand van heldere copy en inspirerende content dienen de pagina's ertoe (potentiële) klanten te informeren over de werking van Resto.be en zijn partners.

Onze oplossing: relevante advertenties om de tool te stimuleren.

Ons hoofddoel is de consumenten aan te moedigen om Resto.be te gebruiken. We zetten Resto.be in de kijker door een specifieke targeting en consistentie in de posts.

Het resultaat: een groeiende community.

Ondertussen is het verschil tussen de verschillende pagina's verduidelijkt, groeit de online gemeenschap en herleven de Instagram- en Facebookpagina. 

12.png

Hebben we je aandacht?

Kom gerust eens langs, deel je gedachten, drink iets. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

bottom of page