top of page

Hoe we het online verhaal van nICE! deden slagen.

126228915_2842245766017020_8798203045347

nICE! Ice cream & Sorbet staat voor een authentiek en ambachtelijk kwaliteitsproduct. Hiermee willen ze zich onderscheiden van industriële ijsproductie.

De uitdaging: de online gemeenschap onderhouden.

nICE! had een bestaande Instagram- en Facebookpagina, maar ondervond moeilijkheden met de consistentie van hun posts. Klanten waren zich bijvoorbeeld niet altijd bewust van het ambachtelijke aspect van nICE! Onze missie? Zorgen dat ALLE aspecten van nICE! onder de aandacht worden gebracht bij een levendige gemeenschap.

Onze oplossing: nICE! is meer dan ijs.

Ons belangrijkste doel is om consumenten te inspireren en alle aspecten van het bedrijf te belichten. nICE! is meer dan alleen ijs en dat maakt hen net zo sterk. Om de online gemeenschap te laten kennismaken met het ambachtelijke ijs, het nICE! team en hun atelier, gebruiken we visuals van hoge kwaliteit die we zelf creëren.

Het resultaat: een sterk, gekend merk.

Inmiddels hebben ze een actieve Facebook- en Instagrampagina waarop we zorgen voor consistentie. De online gemeenschap is zich zeer bewust van alle aspecten achter nICE! en leert zo het verhaal achter het bedrijf kennen. We tilden hun social media naar een hoger niveau.

8.png

Hebben we je aandacht?

Kom gerust eens langs, deel je gedachten, drink iets. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

bottom of page