top of page

Hoe we een sterke bedrijfsidentiteit creëerden voor Hawaiian Poké Bowl.

86322914_834879786939402_483987439675349

Hawaiian Poké Bowl is een eetketen geïnspireerd op, je raadt het al, Hawaii. In een tropisch kader geniet je samen van de heerlijkste poké bowls. Liefhebbers van een snelle, verse en heerlijke lunch of diner zijn bij Hawaiian Poké Bowl op het juiste adres. 

De uitdaging: een bedrijfsidentiteit creëeren.

Hawaiian Poké Bowl was voor de samenwerking al een gekend concept in België. Ondanks hun vele volgers op Facebook en Instagram, had het merk geen duidelijke huisstijl en ontbrak er kwalitatieve content. Ons doel was om de Hawaïaanse en tropische sferen tot bij de klant te brengen aan de hand van spraakmakende beelden en vlotte copy. 

Onze oplossing: creatieve fotoshoots.

Om het merk zelf in de kijker te zetten, organiseerden we verschillende fotoshoots in hun vestigingen. In onze contentkalenders zorgen we keer op keer voor een mooie afwisseling in content om volgers geboeid te houden. De nadruk voor Hawaiian Poké Bowl lag op Hawaiiaanse lifestyle, food content en sfeer in de restaurants zelf.    

Het resultaat: een sterke fanbasis.

De Facebook- en Instagrampagina kregen meteen een boost in aantal volgers, engagement en bereik. De community op sociale media was dankzij de gepubliceerde content meer betrokken bij het merk en genoot van de 'Hawaiian summer vibes' die de beelden uitstraalden. 

IMG_2987_edited.jpg

Hebben we je aandacht?

Kom gerust eens langs, deel je gedachten, drink iets. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

bottom of page