top of page

Hoe we André Celis op de online markt hielpen.

104590885_2594611670854668_5750452472047

André Celis is een gekende naam binnen de Belgische bouwsector. Met meer dan 65 jaar ervaring verkopen ze bouwmaterialen aan zowel professionelen als particulieren. Hun uitstekende service staat gelijk aan professioneel advies in combinatie van demonstraties, ruime winkels en showrooms. Om een snelle levering te garanderen, heeft het bedrijf een transportdienst op maat. Daarnaast bezit André Celis ook een natuursteenbedrijf, een recyclagecentrum met containerdienst en verschillende benzinestations.

De uitdaging: het online verhaal van André Celis.

Omdat bouwmaterialen niet de meest 'aantrekkelijke' producten zijn om te verkopen, besloot André Celis uitbreiden naar online platforms. Op die manier zou het bedrijf niet enkel afhankelijk zijn van mond-tot-mondreclame en offline advertenties, maar zou het ook online genieten van een bepaalde zichtbaarheid. 
 
De vastgeroeste waarde van André Celis binnen de sector gaf hen al het voordeel top of mind te zijn bij veel bedrijven en families. Een offline fanbasis is al sinds de start van het bedrijf aanwezig. Het doel was ook online een sterke gemeenschap te creëren. 

Onze oplossing: een online strategie voor het verhaal van André Celis.

Op basis van een strategische social media strategie werken we maandelijks een contentkalender uit. Belangrijke pijlers die relevant zijn binnen de sector worden vooraf bepaald en online uitgespeeld. In combinatie met online advertenties zorgen we voor een optimaal bereik.

 

Door hun producten, diensten en afgewerkte projecten in beeld te brengen, slaagden we er in een eenheid te creëren die André Celis vertegenwoordigt zoals ze zijn: een sterk familiebedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een vast begrip binnen de sector.

Het resultaat: een succesvol online verhaal.

Het afgelopen jaar zijn we ons ook gaan richten op de ontwikkeling van e-commerce. Een vlotte koppeling tussen hun reeds aanwezige webshop en hun nieuwe sociale mediakanalen, leidden tot een stijging in websitebezoeken en omzet.
 
Dankzij de vlotte samenwerking en nauwe opvolging is André Celis nu al bijna vijf jaar een trouwe klant!

takeawayfood.png

Hebben we je aandacht?

Kom gerust eens langs, deel je gedachten, drink iets. Contacteer ons gerust en ontdek wat we samen voor jou kunnen betekenen!

bottom of page